Selecteer een pagina

Reserveren

Vul hieronder het reserveringsformulier in, zodat we de datum van uw kinderfeestje meteen vast kunnen leggen. Heeft u eerst nog wat vragen?

Neem contact op

Contactgegevens

Wagenmaker 6, 5683MX, Best

06 16 337 337

info@radiofuif.com

Boekingstijden

Ma-Vr: 14.00u. – 20:00u.
Za-Zo: 10:00u. – 20:00u.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van jouw radiofeestje.

Graag bespreken we jouw wensen en mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Is een boekingsaanvraag meteen definitief?

Nee, op dat moment niet. Wij nemen met u contact op om uw wensen door te nemen en vragen te beantwoorden. Vervolgens krijgt u een offerte. Na akkoord en betaling is er een overeenkomst en is de boeking definitief.

Wat kost een kinderfeestje?

Een radiofeestje op locatie kost €139. Voor details en extra mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de complete lijst met tarieven.

Betaal ik vooraf of achteraf?

U betaalt vooraf, omdat het tijdstip van het kinderfeestje wordt vastgelegd en dus niet meer geboekt kan worden door iemand anders.

Waarom kan ik alleen appen?

Via Whatsapp krijgt u het snelst een reactie van ons. We zijn niet altijd in de gelegenheid om u direct te woord te staan. Wilt u toch bellen? Dan maken we een belafspraak.

Kan ik het kinderfeestje annuleren?

Annuleren kan altijd. Doe dat tenminste tot twee weken voordat het kinderfeestje plaatsvindt. Daarna gelden er annuleringskosten en die bedragen €35. Dat bedrag brengen we op uw betaling in mindering. Het resterende bedrag storten wij binnen 14 dagen terug. Voor bedrijven, scholen en instellingen gelden andere annuleringsvoorwaarden.

Boekingsaanvraag

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vragen? App ons!